Cadeau ideeën

Hier vind je inspiratie en ideeën voor alle soorten Present Presents.

Wil jij met jouw idee en/of bedrijf worden opgenomen in deze inspiratie lijst, mail ons dan een foto en eventueel een link naar jouw pagina.

We hebben de inspiratie en ideeën in vier categorieën ingedeeld. Klik op onderstaande plaatjes om naar de ideeën per categorie te gaan.

1. cadeau dat al aanwezig is
2. Een uitje
3. Iets zelfgemaakts
4. Een cadeau aan de wereld

Stories

Het Present Present idee van Cindy: “Wat als het wel lukt”-wandeling

Kun je in een paar zinnen iets vertellen over jezelf en jouw initiatief/Present Present?

Begin 2022 ben ik gestart met  ” Wat als het wel lukt”  waarmee ik mensen wil samenbrengen met een gedeelde interesse en behoefte aan een minder individualistische samenleving.  Ik organiseer  boekenclubs en wandelingen voor mensen die houden van een goed gesprek, zichzelf graag blijven ontwikkelen en open staan voor andere mensen. Juist de verschillen zorgen vaak voor de meest interessante gesprekken

Hoe was je eerste wandeling en hoe was de reactie van de wandelaar?

De eerste wandeling was erg leuk, er was (maar) 1 deelnemer maar dat is voldoende, voor een goed gesprek heb je maar twee mensen nodig. Ik kreeg naderhand een berichtje terug dat ze het een mooie start van de dag vond en dat ze gelijk iemand anders heeft gewezen op de wandelingen. Erg leuk om terug te horen!

Welk initiatief wil jij in onze Present Present Spotlight zetten (en waarom)?

Youtopialab, omdat Elke een van mijn mede initiatiefneemsters is van Present Present en ik Elke in de afgelopen vier maanden heb leren kennen als iemand met hele mooie (en grote) toekomstdromen voor een duurzamere maatschappij. Ik ben erg benieuwd wat iemand kan verwachten als je een reis met youtopialab als Present present krijgt.

Doe mee met Present Present