Inspiratie en Tips

Hier vind je tips en downloads.

Wat is een Present Present? Wil je voorbeelden zien of inspiratie opdoen? Klik op Cadeau ideeën voor wat voorbeelden per categorie. Vergeet ook niet in de Eregalerij te kijken. Veel mensen gingen je voor en hebben hun cadeau aangemeld via het formulier op deze site. Zo tellen zij mee voor de eerste 100.000 Present Presents. Wil jij ook meetellen? Deel je cadeau dan op deze site en op socials met #geefpresentpresent.

Wil jij jouw Present Present een toffe look geven en het op een duurzame manier inpakken? Klik op deze button voor hippe alternatieve inpak ideeën. Denk aan japanse inpakmethoden als furoshiki. Nieuwgierig? Klik op Inpak ideeën. En onder Dobbelspel vind je een tof spel met Present Presents om tijdens de feestdagen te spelen!

Onderaan deze pagina vindt je downloads om het jezelf makkelijk te maken.

Zet een Present Present op je verlanglijstje!

Minstens zo leuk als een Present Present vragen, is een Present Present krijgen! Maak hier jouw Present Present verlanglijstje en geef precies aan wat je graag zou willen krijgen. Zo maak jij duidelijk dat je geen nieuwe spullen hoeft maar graag een Present Present ontvangt, en de gever weet precies waar jij blij van wordt!

Doe mee met Present Present